seo education seo education .

seo education

آشنايي با انواع نوار نقاله + قيمت و كاربرد كانواير

نوار نقاله صفحاتي است متحرك از جنس فلز و لاستيك كه با استفاده از موتور و گيربكس حركت مي كند. اين صفحات براي جابجايي كالاها و بسته بندي ها در كارخانه ها و كارگاه هاي توليدي كاربرد بسياري دارند و يكي از پر استفاده ترين انواع ماشين آلات صنعتي مي باشند. نوار نقاله (كانواير) بر حسب طول مسير، ميزان وزني كه قادر به جابجايي هستند و نوع كاربرد داراي مدل هاي مختلفي مي باشند.

 

كاربرد نوار نقاله
نوار نقاله در مراكز مختلفي مانند كارخانه ها، كارگاه هاي توليدي كوچك و بزرگ، مراكز خريد، فرودگاه ها و… كاربرد دارند. در واقعا نوار نقاله يا همان كانواير يك تسمه صنعتي مي باشد كه براي جابجايي كالا ها مورد استفاده قرار مي گيرد. نوار نقاله را مي توانيد به صورت مستقل و يا با تركيب ساير ماشين آلات صنعتي مورد استفاده قرار دهيد. در هر محل كه به جابجايي زياد احتياج است مي توان از كانواير استفاده نمود. تمام مسيرها براي جابجايي هميشه يك مسير ثابت و خطي نيست و جالب است بدانيد مدل هايي از كانواير با نام مدولار موجود است كه با استفاده از نصب قطعات مي توان مسيرهاي زاويه دار و خميده را در آن ها ايجاد نمود.

چند نوع نوار نقاله در بازار موجود است؟
نوار هاي نقاله قابل طراحي و ساخت براي كاربردهاي مختلف هستند. از انواع پر كاربرد نوار نقاله مي توان به اين موارد اشاره نمود:

نوار نقاله شيب دار: از اين مدل از كانوايرها بيشتر در فرودگاه ها استفاده مي شود. اين نوار نقاله ها مي توانند يك جايگزين بسيار مناسب و ارزان براي بالابر ها باشند.
كانواير تسمه اي: اين دستگاه ها در سيستم هاي مرتب سازي و بسته بندي مورد استفاده قرار مي گيرند.
چرخ دار: اين كانواير براي جابجايي محصولات سبك و سنگين مورد استفاده قرار مي گيرند و در ابعاد و سايز هاي مختلف در بازار موجود هستند.
نوار نقاله غلطكي: كانواير رولي يا غلطكي از محبوب ترين مدل ها مي باشد و علت آن هم كارايي بالا و قيمت ارزان اين محصولات است. اين كانوايرها بيشتر در انبارها و توليدي ها استفاده مي شود.
نوار نقاله زنجير دار: نوار نقاله زنجيردار به دليل استفاده از زنجير به عنوان مكانيزم متحرك، توانايي شكل گيري نسبتا پيچيده اي دارد. اين نوار نقاله مي تواند در اكثر شرايط كاربري و انتقال مواد مختلف مورد استفاده قرار گيرد.
 نوار نقاله مدولار: اين محصولات تماماً از جنس پلاستيك مقاوم بوده و كاملا ضد آب هستند. اين محصولات براي مسيرهاي زاويه دار به راحتي تنظيم مي شوند و يكي از بهترين گزينه ها مي باشند.
مزاياي نوار نقاله مدولار
از مزاياي اين مدل از كانواير مي توان به اين موارد اشاره نمود:

امكان تغيير اندازه تسمه (كوتاه يا طولاني نمودن مسير حمل بار)
نگهداري و تميز نمودن راحت دستگاه
عدم نياز به روانكاري
قابل استفاده در خطوط شستشوي محصولات به دليل مقاومت در برابر آب و رطوبت
امكان حركت به صورت مستقيم و زاويه دار
امكان انتقال بار با حجم و سرعت بالا
مقاوم در برابر ضربه، رطوبت، دما، مواد شيميايي و …
دارا بودن كناره و پله براي جلوگيري از سر خوردن و افتادن محصولات

همچنين نوار نقاله از لحاظ نوع سطح دستگاه به دو مدل زير تقسيم بندي مي شوند:
نوار نقاله ساده: اين دستگاه ها براي جابجايي كالاها در سطح صاف مورد استفاده قرار مي گيرند.
نوار نقاله آج دار: براي جابجايي كالا در مسيرهاي شيب دار و زاويه دار.
شيرزاد ماشين توليد كننده بهترين مدل هاي نوار نقاله در ايران مي باشد. براي اطلاع از قيمت محصولات و دريافت مشاوره مي توانيد با اين مجموعه صنعتي تماس بگيريد.

   ۰۹۱۲۱۱۶۷۶۸۳

كاربرد نوار نقاله
در هنگام خريد نوار نقاله بايد به نوع كاربرد آن دقت نماييد و دستگاه متناسب با نيازتان را تهيه نماييد. زير اگر كانواير را براي كاربردي غير از كاربرد اصلي آن مورد استفاده قرار دهيد ممكن است آسيب ببيند.

اين دستگاه ها در خطوط توليد براي جابجايي مواد و تجهيزات مورد استفاده قرار مي گيرند.
براي بارگيري و تخليه كالاها به صورت اتوماتيك
در فروشگاه ها و فرودگاه ها براي جابجايي بار و كالاها
در پله برقي و پياده روي متحرك
قيمت نوار نقاله
همان طور كه متوجه شده ايد اين محصولات داراي مدل هاي مختلف هستند و از متريال هاي مختلف براي ساخت آن ها استفاده شده است. بنا بر نوع كانواير،قيمت آن نيز تغيير مي كند. براي اطلاع دقيق از قيمت اين مدل از ماشين آلات صنعتي مي توانيد با ماشين سازي شيرزاد تماس بگيريد.

ساخت نوار نقاله
در ساده ترين حالت نوار از يك جفت غلطك ساخته شده است. براي كاركرد اين دستگاه بايد به يكي از غلطك ها نيرو وارد شود و بين آنها يك تسمه نقاله بي انتها كشيده شده است. به طور كلي دستگاه نوار نقاله براي حمل بار در مسافت هاي كوتاه طراحي و ساخته شده است. اما اگر بخواهيد كانواير در مسافت هاي طولاني مورد استفاده قرار گيرد بايد از قرقره هايي در طول نوار استفاده شود. براي ساخت نوار نقاله بايد به عوامل متعددي مانند مسافت مورد نياز براي حمل كالا، ويژگي و مشخصات محصولاتي كه قرار است حمل شوند، محاسبات طراحي نوار نقاله، نوع مسير (صاف يا زوايه دار) و… توجه شود. مي توان اين مدل از دستگاه هاي صنعتي را به طور كاملا سفارشي فقط براي استفاده در يك واحد صنعتي خاص طراحي و توليد نمود.

اجزاي تشكيل دهنده كانواير
براي ساخت اين محصول بايد بخش هايي را در كنار هم قرار دهيد تا به درستي شروع به كار نمايند و نوار نقاله بازدهي بالايي داشته باشد. از جمله بخش هاي تشكيل دهنده نوار نقاله مي توان به اين موارد اشاره نمود:

روليك : وظيفه اصلي آن به حركت درآوردن نوار نقاله است.
 درام: هر نوار نقاله داراي دو درام است كه دائم در حال چرخش مي باشند.
 الكتروگيربكس: نقش محرك را دارد و با دريافت نيرو از سمت الكتروگيربكس تسمه شروع به حركت مي كند.
تسمه: داراي انواع مختلفي مانند تسمه لاستيكي، آجدار، پي وي سي، پارچه اي و .. مي باشد.
 شاسي فلزي
 لاستيك
 غلطك
 الكتروموتور، دنده و زنجير، و …
طريقه كار نوار نقاله
تسمه نقاله يا همان نوارهاي نقاله با استفاده از يك موتور و گيربكس برقي به حركت در مي آيند. بعد از شروع به حركت در يك مسير تعيين شده و مشخص به گردش در مي آيند. براي آسان تر شده چرخش در اين سيستم ها و كاهش اصطكاك در طول مسير و همچنين كاهش آلودگي صوتي از قرقره و بلبرينگ در اين سيستم استفاد مي شود. كالا و يا بارها بر روي نوار نقاله قرار گرفته و در مكان مورد نظر تخليه مي شوند.
براي خريد نوار نقاله مناسب بايد ابتدا نوع محصول و موادي كه قصد جابجايي آن ها را داريد خوب بشناسيد و با مشخصات آن ها آشنا باشيد سپس اقدام به تهيه كانواير نماييد.

https://diyarmirza.ir/1400/11/%d8%a2%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b1-%d9%86%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d9%82%db%8c%d9%85%d8%aa-%d9%88-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8/


برچسب: ساخت نوار نقاله، ماشين سازي شيرزاد،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۱۲:۵۱:۳۹ توسط:geekgirl موضوع: نظرات (0)

آشنايي با دستگاه شيرينگ پك و كاربردهاي آن در صنعت بسته بندي

​ يكي از مهم ترين دستگاه هايي كه در صنايع بزرگ و كوچك براي بسته بندي محصولات مورد استفاده قرار مي گيرد، شيرينگ پك است. در واقع مي توان گفت شيرينگ پك يك روش بسته بندي است كه در آن با استفاده از نايلون هاي مخصوص و گرما بسته بندي محصولات انجام مي شود. اين دستگاه داراي مدل هاي مختلفي مي باشد كه بر حسب نوع محصولي كه مي خواهيد بسته بندي نماييد و نياز مجموعه توليدي مي توانيد يكي از انواع دستگاه بسته بندي شيرينگ پك را تهيه نماييد.

دستگاه بسته بندي شيرينگ پك
شيرينگ پك Shrink pack يكي از مهم ترين روش هاي بسته بندي است كه با استفاده از دستگاه هاي مخصوص انجام مي شود. عملكرد دستگاه شيرينگ پك به اين گونه است كه با استفاده از گرماي مناسب نايلون و يا همان فيلم شيرينگ را متناسب با اندازه محصولات به دور آن ها جمع مي كند و به اصلاح محصول بسته بندي مي شود. دستگاه شيرينگ پك در صنايع محتلف كاربرد دارد و داراي انواع مختلفي است. استفاده از اين دستگاه براي بسته بندي محصولات به دليل سرعت، كيفيت و قيمت مناسب دستگاه شيرينگ پك بسيار مناسب است.
اين مدل از دستگاه بسته بندي داراي دو قسمت مهم دوخت و تونل حرارتي مي باشد. در قسمت دوخت نايلون شيرينگ بر روي محصول برش داده و فيكس مي شود. در اين قسمت با استفاده از مكانيزم هايي خاص فيلم شيرينگ ثابت نگه داشته تا وارد مرحله تونل شود. در قسمت تونل نيز با استفاده از حرارت نايلون بر روي محصولات قرار گرفته و محكم مي شود. سپس با استفاده از فن ها خنك كننده فيلم شيرينگ خنك شده و امر بسته بندي پايان مي پذيرد.

انواع دستگاه شيرينگ پك
همان طور كه اشاره شد اين دستگاه بسته بندي داراي انواع مختلفي مي باشد كه بر حسب نوع محصول و نياز براي بسته بندي مي توانيد يكي از اين مدل ها را انتخاب نماييد. از انواع پركاربرد اين محصول مي توان به اين موارد اشاره نمود:

 دستگاه شيرينگ پك تونلي
شيرينگ پك نيمه اتوماتيك و اتوماتيك
شيرينگ پك كابيني دستي
دستگاه شيرينگ پك تونلي
مدل هاي تونلي داراي سرعت بسته بندي بسيار سريعي هستند و معمولا در در كاخانه هاي و شركت هاي صنعتي بزرگ مورد استفاده قرار مي گيرند. در اين نوع بسته بندي از تونل هاي حرارتي استفاده مي شود و قابليت كنترل دما، تنطيم جريان هوا و سرعت حركت بر روي نوار نقاله وجود دارد. از اين محصولات مي توان براي بسته بندي چند كالا در كنار هم استفاده نمود. فيلم هاي مورد استفاده براي بسته بندي در اين مدل معمولا از نوع پي وي سي و pof  مي باشد. اين مدل از دستگاه بسته بندي داراي سه مدل شيرينگ پك تونلي گازي، برقي و دوگانه سوز است كه عمده تفاوت آن ها در نوع مصرف سوخت مورد استفاده مي باشد.

دستگاه شيرينگ پك كابيني
در دستگاه كابيني بر خلاف دستگاه تونلي براي بسته بندي محصولات كوچك و تكي مانند كتاب، محصولات غذايي و ... استفاده مي شود. اين مدل از دستگاه هاي بسته بندي به صورت نيمه اتوماتيك در بازار موجود مي باشند و مكانيزم عملكرد در آن ها به اين صورت است كه محصول به صورت دستي در داخل نايلون بسته بندي قرار گرفته و به بخش تونل حرارتي ارسال مي شود. در تونل حرارتي عمل انقباض و بسته بندي انجام مي شود. به طور معمول فرآيند بسته بندي هر محصول 10 ثانيه به طول مي انجامد. از دستگاه شيرينگ كابيني در محل هايي مانند رستوران ها، هتل ها، قنادي ها و .. استفاده مي شود.

نحوه كاركرد دستگاه بسته بندي شيرينگ پك
بسته بندي توسط شيرينگ پك داراي مراحل مختلفي مي باشد. اين بسته بندي به طور كلي بدين صورت انجام مي پذيرد.

در مرحله اول محصول مورد نظر براي بسته بندي وارد بخش دوخت مي شود. در اين قسمت تيغه دوخت قرار دارد كه باعث مي شود نايلون شيرينگ دور محصول قرار گيرد.
در اين مرحله محصولات كه فيلم شيرينگ بر روي آن ها قرار گرفته وارد يك تونل حرارتي مي شوند. در اين تونل حرارتي نايلون شيرينگ بر روي محصول كشيده شده و منقبض مي شود. اين تونل مي توان گازي، برقي و يا دوگانه سوز باشد و بايد دمايي حدودا 180 درجه سانتي گراد را توليد نمايد.
 در مرحله آخر با استفاده از فن هاي خنك كننده موجود بر روي دستگاه بسته بندي، حرارت نايلون هاي كشيده شده بر روي محصولات گرفته مي شود.
مزيت هاي استفاده از دستگاه شيرينگ پك
از مزاياي استفاده از اين دستگاه براي بسته بندي مي توان به اين موارد اشاره نمود:

 جلوگيري از ورود و نفوذ رطوبت و گرد و غبار به داخل بسته بندي
جلوگيري از شكستن محصول و يا پاره شدن بسته بندي و كارتن محصولات
حمل و نقل ساده و سريع محصولات
 يك بسته بندي شفاف است كه مي توانيد زيبايي را هم به اين شفافيت اضافه نماييد.
در برخي از محصولات باعث افزايش عمر مفيد محصول و امكان افزايش نگهداري طولاني تر آن ها مي شود.
شما مي توانيد از طريق خريد اين محصولات از ماشين سازي شيرزاد بسته بندي بدون دردسر و سريع محصولات خود را تجربه نماييد. قيمت دستگاه شيرينگ پك در ماشين سازي شيرزاد بسيار مناسب و به صرفه است. همچنين اين دستگاه هاي بسته بندي داراي بالاترين كيفيت مي باشند.

تفاوت دستگاه استرچ پالت و شيرينگ پك چيست؟
در دستگاه شيرينگ پك براي قرار دادن نايلون بسته بندي بر روي محصولات از تونل حرارتي استفاده مي شود در صورتي كه در استرچ پالت از هيچ حرارتي براي بسته بندي استفاده نمي شود.
با استفاده از دستگاه استرچ پالت مي توان محصولات با ابعاد بزرگ مانند مبلمان و يخچال را بسته بندي نمود ولي شيرينگ پك براي بسته بندي تك محصولي و يا محصولات با ابعاد كوچكتر مانند بطري هاي آب معدني به صورت چندتايي استفاده مي شود. 

از دستگاه استرچ پالت معمولا براي بسته بندي هاي ساده استفاده مي شود ولي دستگاه شيرينگ پك با استفاده از فيلم هاي شيرينگ مختلف و يا انواع ليبل ها مي توان بسته بندي هاي شيك و متنوعي را انجام داد.

در بسته بندي شيرينگ پك فيلم بسته بندي تنها يك دور بر روي محصول قرار ميگيرد و نايلون اين نوع بسته بندي نيز بسيار شفاف است ولي در روش استرچ پالت نايلون هاي 4 يا 5 دور بر روي محصول پيچيده مي شوند و باعث كم شدن شفافيت بسته بندي اما در عوض محكم تر شدن آن مي شود. 


جمع بندي:

بسته بندي يك جز جداي ناپذير در صنايع توليدي مي باشد و موجب نگهداري بيشتر و بهداشتي محصولات مي شود. استفاده از دستگاه بسته بندي شيرينگ پك امر بسته بندي را بسيار آسان نموده و معمولا در محل هايي مانند كارخانه ها و يا توليدي هاي كوچك از اين دستگاه استفاده مي شود. همچنين قيمت دستگاه شيرينگ پك نيز بسيار مناسب و مقرون به صرفه مي باشد.

https://iusnews.ir/fa/news-details/423652/%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D9%BE%DA%A9-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C/


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۱۱:۴۵:۴۹ توسط:geekgirl موضوع: نظرات (0)

قيمت و مشخصات بهترين مدل هاي دستگاه استرچ پالت

​دستگاه استرچ پالت نوعي دستگاه بسته بندي است كه طي فرآيندي نايلون استرچ به دور پالت توسط دستگاه استرچ پالت پيچيده مي شود، نايلون استرچ حالت كشساني دارد و از متداول ترين و به صرفه ترين روش هاي بسته بندي پالت به حساب مي آيد. استرچ به معني كشيدن است و پالت به قطعاتي گفته مي شود كه محصولاتي كه قرار است بسته بندي شود بر روي آن قرار مي گيرند. 

استرچ پالت يك دستگاه كاربردي در زمينه بسته بندي و سلفون كشي انواع پالت ها در ابعاد و اندازه هاي مختلف است. اين دستگاه با پيچيدن سلفون به دور محصولات در ابعاد مختلف سبب حفظ تعادل آن ها مي گردد. اين روش بسته بندي همانند شرينك پك جهت محافظت از گرد و غبار، رطوبت، حمل و نقل آسان و زيبايي به كار مي رود. اين دستگاه با نام هايي از قبيل سلفون پيچ پالت، پالت استرچر نيز شناخته مي شود.

ماشين سازي شيرزاد در حال حاضر يكي از معتبرترين توليد كنندگان دستگاه استرچ پالت است كه با داشتن سابقه طولاني در طراحي و توليد انواع دستگاه هاي استرچ پالت، توانسته به صاحبان مشاغل محصولات استاندارد ، بادوام و در عين حال با قيمت مناسب ارائه دهد.

انواع دستگاه استرچ پالت
دستگاه استرچ پالت صفحه گردان

 دستگاه استرچ پالت صفحه گردان از جمله پر مصرف ترين نوع استرچ پالت مي باشد كه محصولات با وزن 3 تن و ارتفاع پالت تا 2 متر در آن بسته بندي مي شود. اين محصول داراي صفحه گردان چرخاني است كه از طريق چرخش اين صفحات، سلفون به دور آن ها مي پيچد.

دستگاه استرچ پالت دروازه اي

دستگاه استرچ پالت دروازه اي براي محصولاتي به كار مي رود كه ارتفاع كالا بيش از 2 متر باشد و محصولاتي كه از لحاظ وزني كالاي سنگين محسوب گردند مثل خودرو، يخچال، كولر و.. توسط دستگاه استرچ پالت دروازه اي استرچ پيچي مي شوند. 

دستگاه استرچ پالت مرغكدار

استرچ پالت مرغكدار از لحاظ عملكرد شبيه صفحه گردان است با اين تفاوت كه مرغك يا نگهدارنده اضافه شده جهت نگه داشتن محصولاتي  كه احتمال ريزش دارند به كار مي رود. اين دستگاه براي محصولاتي كه وزن زيادي دارند و نامتعادل هستند انتخاب خوبي مي باشد.

دستگاه استرچ پالت فرودگاهي
اين مدل جهت بسته بندي لوازم كوچك و چمدان كاربرد دارد كه اكثرا در فرودگاه و ترمينال استفاده مي شود كه جهت جلوگيري از آسيب و صدمه ديدن وسايل استرچ پيچي انجام مي گيرد. دستگاه يك زائده اي دارد كه مانع از افتادن كالا در زمان استرچ پيچي مي گردد.

استرچ پالت دستي

دستگاه استرچ پالت دستي قابليت تغيير ابعاد با توجه به عرض رول استرچ را دارد. اين محصولات تقريبا هيچ قسمت برقي ندارند و از چندين قسمت مكانيكي ساخته شده اند و از نظر ساختار در مدل هاي ايستاده و دستي هستند.

مشخصات فني دستگاه استرچ پالت
اين دستگاه داراي طول cm 250  ؛ عرض cm 150 ؛ ارتفاع    cm 260 است.
حداكثر ابعاد پالت در اين دستگاه با طول cm120 ؛عرض:  cm120 ؛ ارتفاع cm200 مي باشد.
وزن حداكثري پالت 2000 كيلوگرم است.
اين دستگاه از توان مصرفي kw 5/1 برخوردار مي باشد.
در اين دستگاه ولتاژ ورودي 220 ولت است.
دستگاه استرچ پالت از وزني 430 كيلوگرمي برخوردار است.
قطعات برقي مورد استفاده در اين دستگاه از مارك LS كره مي باشند.
نايلون يا فيلم استرچ

دستگاه استرچ پالت از رول هايي به نام نايلون يا فيلم استرچ استفاده مي كنند كه اغلب از جنس pvc مي باشد. نايلون ها بايد بسيار شفاف باشند، جنس خوبي داشته باشند و هم چنين از قابليت كشساني برخوردار باشند تا كيفيت كار افزايش يابد.

قيمت انواع دستگاه هاي استرچ پالت

قيمت دستگاه استرچ پالت بسته به نوع استفاده از آن و شرايط كسب و كار محاسبه مي گردد. به عنوان مثال مدل صفحه گردان به نسبت قيمت پايين تري دارد و مدل فرودگاهي ظرافت خاصي دارد و در ترمينال و فرودگاه ها به كار برده مي شود.

https://shirzadmachine.com/post/2/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DA%86-%D9%BE%D8%A7%D9%84%D8%AA


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۰۸:۳۶:۴۳ توسط:geekgirl موضوع: نظرات (0)

ساخت دستگاه هاي اسپري پر كن

​اسپري ها، ظرف هاي قوطي شكلي هستند كه مايع و گاز را كه توسط دستگاه به آن تزريق مي شود را در خود حفظ مي كند. دستگاه اسپري پر كن از جمله دستگاه هاي مورد نياز در حوزه هاي توليد كارخانه ها براي محصولات غذايي و بهداشتي مي باشد. در صورتي كه اسپري ها به صورت نامناسب پر شوند، خطرات بسياري را به همراه دارند. هم گام با پيشرفت تكنولوژي، دستگاه اسپري پر كن بسياري از مشاغل را تحت پوشش قرار داده است. دستگاه اسپري پر كن در سه نوع اتوماتيك، نيمه اتوماتيك و دستي به بازار عرضه مي شود. 

ماشين سازي شيرزاد با داشتن سابقه طولاني در توليد انواع دستگاه هاي اسپري پر كن، توانسته با كيفيت ترين و مرغوب ترين نوع آن ها را با مناسب ترين قيمت روانه بازار نمايد.

دستگاه اسپري پر كن 

دستگاه اسپري پر كن در ابتدا مايع را داخل قوطي پر و سپس گاز را با فشار زياد تزريق مي كند. در نتيجه محصول داخل قوطي به شكل اسپري استفاده مي شود.

مراحل انجام كار دستگاه به اين نحو است كه :  

مرحله اول: نازل، مايع را درون قوطي پر مي كند.
مرحله دوم: والو را روي قوطي پرچ مي كند.
مرحله سوم: گاز را با فشار درون قوطي تزريق  مي كند.

كاربرد دستگاه اسپري پر كن
دستگاه هاي اسپري پركن ميتوانند تا 87 درصد در سرعت خط توليد تاثير مستقيم داشته باشند.
در انواع صنايع مختلف من جمله بهداشتي، غذايي، رنگ و.. قابل استفاده مي باشد.
يك اپراتور بدون دانش فني مي تواند به آساني با دستگاه پركن اسپري كار كند.
سرعت پركن ماشين اسپري پر كن  حداقل 850 عدد در ساعت و حداكثر 1250 عدد در ساعت است.
ابعاد آن 960 ميلي متر * 660 ميلي متر * 1650 ميلي متر مي باشد.
حداكثر فضاي مورد نياز يك متر در يك متر بوده و فضاي بسيار كمي را اشغال مي كند.
دستگاه اسپري پر كن تمام اتوماتيك

دستگاه اسپري پر كن اتوماتيك به نسبت سرعت و دقت بيشتري دارد و هم چنين در زمان و هزينه ها نيز صرفه جويي مي گردد. اين دستگاه به دليل اينكه سرعت راندمان توليد را بالا مي برد، بسيار مورد توجه صاحبان كارخانه ها قرار گرفته است. 

دستگاه اسپري پر كن نيمه اتوماتيك

دستگاهي است كه توسط نيروي انساني و سيستم هوشمند با دقت و سرعت خوب وظيفه پر كردن انواع اسپري ها را برعهده دارد. اين دستگاه به نسبت ديگر موارد، سايز كوچكي دارد و در كارخانجات و كارگاه ها بيشتر مورد استفاده قرار مي گيرد.

لازم است در انتخاب نوع دستگاه اسپري پر كن اتومات و نيمه اتومات با توجه شرايط  كاري و نوع نياز مورد توجه قرار گيرد مسائلي از قبيل سرعت ، دقت، استفاده از نيروي انساني و...

دستگاه اسپري پر كن دستي

دستگاه اسپري پر كن دستي از جمله پر طرفدار ترين دستگاه هاست كه دليل آن داشتن امكانات خوب با وجود قيمت مناسب آن است.  اين دستگاه به دلي

اسپري پر كن روتاري
از دستگاه اسپري پر كن روتاري مي توان براي پر كردن انواع مايعات رقيق و غليظ استفاده نمود. اين دستگاه مناسب براي بسته بندي انواع قوطي هاي خوشبو كننده، رنگ، ضد عفوني كننده و.. مي باشد و همان طور كه از نامش پيداست، به صورت دوار عمل پر كردن را انجام مي دهد.

قيمت دستگاه اسپري پر كن 
همان طور كه اشاره نموديم دستگاه هاي اسپري پر كن كارايي بسياري در عرصه لوازم بهداشتي و غذايي دارد. اسپري پر كن ها داراي سه نوع اتوماتيك، نيمه اتوماتيك و دستي مي باشند كه با توجه به نوع و كاركرد آن قيمت و هزينه محاسبه مي گردد. 

 https://shirzadmachine.com/post/5/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B1-%DA%A9%D9%86


برچسب: خريد دستگاه هاي اسپري پر كن،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۰۸:۳۴:۳۶ توسط:geekgirl موضوع: نظرات (0)

خريد دستگاه شيرينگ پك | مشخصات، قيمت

​دستگاه شرينك پك، نوعي دستگاه بسته بندي است كه در آن يك پوشش يا روكشي براي محافظت و نگهداري از كالا استفاده مي شود و علاوه بر اين كه سبب زيباتر شدن محصول مي گردد، از ورود گرد و خاك و آب نيز ممانعت به عمل مي آورد.

شرينك نمودن نوعي از بسته بندي است كه بسيار رواج پيدا كرده و اين امكان را ايجاد مي كند كه محصولات پس از توليد به صورت چندتايي روانه بازار گردند در نتيجه جابجايي را نيز آسان تر نموده است.

 پيشرفت صنايع پتروشيمي مراكز توليدي را بر آن داشت تا محصولات و كالاها را از طريق حرارت به صورت مجموعه اي يا تكي بسته بندي كنند. اين فرآيند كه از طريق دستگاه شرينك پك انجام مي گيرد در بسته بندي انواع صنايع از قبيل غذايي، دارويي، لبني، بهداشتي، آرايشي و .. كاربرد دارد.

شرينك پك برگرفته از كلمات انگليسي shrink pack مي باشد. pack در انگليسي به معني بسته بندي و shrink نيز به معني انقباض يا كشيده شدن مي باشد.

مجموعه توليدي ماشين سازي شيرزاد با ارائه انواع دستگاه هاي مدرن شرينك پك براي استفاده بهينه از وقت نيروهاي كارگاه يا كارخانه شما آماده مي باشد.

كاربرد دستگاه شرينك پك
لازم است برخي كالاها داخل پوشش شفاف قرار بگيرند كه استفاده از شرينك بهترين گزينه خواهد بود.
به كمك دستگاه شرينك مي توان از ورود نم به كالا جلوگيري نمود.
امكان جابجايي آسان و چيدن چندين محصول كنار هم 
نايلون شرينك

به پلاستيك و يا محافظي كه تمام كالا را در بر مي گيرد، نايلون يا فيلم شرينك گفته مي شود. در ابتدا مقداري از محافظ روي كالا قرار داده مي شود و پس از اينكه از تونل حرارتي دستگاه شرينك عبور كرد، منقبض مي شود. جنس اين رول ها يا لايه ها اغلب از pvc مي باشد كه ميزان شفافيت و يا اندازه آن ها يا هم فرق مي كنند. 

انواع دستگاه هاي شرينك پك

دستگاه هاي شرينك پك بر اساس توان دوخت ، بسته بندي و هم چنين نوع سيستم آن به انواع مختلفي تقسيم بندي مي شوند. لازم است انتخاب نوع دستگاه با تعداد توليد متناسب باشد. 

1- دستگاه شرينك تونلي 
ساختار شرينك پك تونلي داراي باد گرم و چرخه اي و همچنين كنترل دماي هوشمند مي باشد  و قابل تنظيم در جريانهاي متفاوت AC است . در اين دستگاه دو نوار نقاله وجود دارد  كه يكي از آنها از جنس تسمه تفلون و ديگري از نوع غلتكي مي باشد. مواد مصرفي اين نوع شرينك هاي تونلي هم  POF و PVC است.

2- دستگاه شرينك كابيني
شرينك كابيني در صنايع غذايي مخصوصا رستوران ها و هتل ها كاربرد دارد. اين دستگاه براي مصارف كارگاهي و خانگي مي باشد.عمليات دوخت و بسته بندي توسط دستگاه شرينك كابيني در يك مرحله صورت مي گيرد و براي همه نوع فيلم هاي شرينگ از قبيل PVC, PO, PP و غيره مناسب مي باشد.

3- دستگاه شرينك پلي اتيلن
در شرينك پلي اتيلن از نايلون شرينك كه استقامت زيادي دارد استفاده مي شود. اين دستگاه براي بسته بندي وسايل سنگين مثل بطري هاي آب معدني و نوشابه خانواده كاربرد دارد.

4- دستگاه شرينك اتوماتيك
مهم ترين مزيت شرينك اتوماتيك ، دارا بودن تسمه نقاله كوچك براي هدايت محصولات به خارج از كابين پس از بسته بندي است. سرعت بسته بندي در اين دستگاه زياد است و امكان تنظيم حرارت و سرعت و زمان بسته بندي وجود دارد.

5- دستگاه شرينك نيمه اتوماتيك
اپراتور، جعبه محصول را بعد از قرار دادن درون فيلم شرينك داخل ورودي دستگاه دوخت مي‌گذارد. اپراتور دستگيره دوخت را مي‌كشد و محصول را دوخت مي‌زند. محصول از طريق كانواير به سمت تونل حرارتي مي‌رود.

ويژگي هاي دستگاه شرينك پك

 قابليت اتصال چند دستگاه دوخت به دستگاه تونل حرارتي در بعضي از مدل‌ها
 ساده بودن طرز كار و نياز نداشتن به اپراتور متخصص
توانايي دوخت زدن و بسته بندي بين 200 تا 700 عدد محصول در ساعت
توان مصرفي 0.8 تا 12 كيلو وات
رنگ الكترواستاتيك و ضد ضربه
 سهولت در جابه‌جايي
 نظافت آسان
 داراي دفترچه و CD راهنما 
سرعت بالاي دستگاه كه نقش مهمي در انتخاب دارد.
چرا بايد از شرينك پك استفاده كنيم؟
بسياري از محصولات به دليل اينكه در زمان طولاني در انبارها باقي مانده اند ممكن است نم بكشد، هنگام جابجايي باز شود يا محصول خراب شود در نتيجه لازم است كه با استفاده از دستگاه هاي شرينك پك از محصولات خود محافظت نماييد.

استفاده از شرينك پك به عنوان لايه محافظ اصلي محصول بسيار مقرون به صرفه مي باشد.

قيمت دستگاه شرينك پك 

قيمت دستگاه شرينك پك به نحوه كاركرد آن و كيفيت دستگاه بستگي دارد. طبيعتا هرچه دستگاه از كيفيت بالاتري برخوردار باشد، قيمت آن نيز افزايش مي يابد. هم چنين نوع اتومات و نيمه اتومات نيز در ميزان قيمت تاثير گذار است.

https://shirzadmachine.com/post/1/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%BE%DA%A9


برچسب: خريد دستگاه شيرينگ پك،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۱۱:۱۴:۵۸ توسط:geekgirl موضوع: نظرات (0)

قيمت مخزن سه جداره استيل

مخازن استيل از پركاربردترين عناصر در زمينه توليد انواع صنايع دارويي، غذايي و بهداشتي مي باشد. مخزن استيل به دليل مقاومت بالايي كه در زنگ زدگي دارد، بي خطر بودن و عدم آلودگي، با دوام بودن و.. جهت نگهداري و حمل مواد حساس مورد استفاده قرار مي گيرند.

در طراحي و ساخت مخازن استيل اولويت با ميزان حجم و سپس شكل مخزن مي باشد. مخازن به انواع شكل هاي استوانه اي، مخروطي، مكعبي، كروي و يا با توجه به درخواست مشتري مي باشد. حجم منبع نيز با توجه به نوع كاربري مشخص مي گردد. 

ماشين سازي شيرزاد با داشتن سابقه طولاني در توليد انواع مخازن استيل، توانسته با كيفيت ترين و مرغوب ترين نوع آن ها را با مناسب ترين قيمت، روانه بازار نمايد. 

انواع مخازن استيل

مخزنهاي استيل تك جداره
مخزن استيل دو جداره
مخازن استيل سه جداره يا پروسس تانك 
مخازن سيلو تك و دو و سه جداره
مخزن اسيد
مخازن لبنيات
مخازن حمل شير
كاربرد مخازن استيل
مخازن استيل بدليل مقاومت بالايي كه در برابر زنگ زدگي و خوردگي دارد در انواع صنايع كاربرد دارد. از قبيل 

پتروشيمي
كشتي سازي
كاغذسازي
غذايي
نظامي و امنيتي
اتمي
دارويي و بهداشتي
باغداري و كشاورزي
دارويي
شكل ظاهري مخزن استيل
استوانه اي
مكعبي
هرمي
كروي
مخروطي
عموما مخازن استيل به شكل استوانه اي ساخته مي شوند و بيشترين تيراژ توليد را دارند. مجموعه ماشين سازي شيرزاد، قادر است مخازن استيل را در نوع و نقشه مورد نظر كارفرمايان گرامي با بالاترين ميزان كيفيت توليد و ارائه نمايد.

مزاياي مخازن استيل

محافظت در برابر خوردگي
مقاومت در برابر زلزله و انعطاف پذيري بالا
وزن كم 
 بهداشتي بودن
دوام عالي
حداقل زمان نصب جهت اجرا در صنايع بزرگ و كوچك
طراحي زيبا و منحصر به فرد
خاصيت بازيافتي اين فلز
قابليت حمل و نقل و جابه‌جايي راحت 
تعميرات كمتر و طول عمر بالا
ساخت مخازن استيل

مراحل توليد مخزن استيل، يك پروسه تخصصي است كه نياز به دستگاه ها و ابزار آلات بسيار پيشرفته با دقت مهندسي بالا دارد. 

1- طراحي مخازن

طرح اوليه توسط مهندسين مكانيك، انجام مي گيرد. لازم است اين مهندسين اشراف كامل به استانداردهاي طراحي داشته باشند و عواملي از قبيل دماي كاري، دماي طراحي، نوع سيال نگهداري شده در مخزن، ميزان اسيدي يا قليايي بودن سيال داخل مخزن، محل نصب، ظرفيت مخزن، شكل ظاهري بايد در نظر گرفته شود. هم چنين جنس ورق استيل، ضخامت ورق، نوع جوشكاري در اين مرحله مورد توجه قرار مي گيرد.

2- برش ورق استيل

با توجه به اينكه مخزن، كروي است يا استوانه اي يا مخروطي و.. ورق هاي استيل برش خورده و وارد دستگاه نورد مي گردند.

3- شكل دهي ورق ها

ورق ها پس از اينكه از دستگاه خارج شدند اين قابليت را دارند كه شكل دهي شوند. كيفيت دستگاه نورد در تعيين ميزان استحكام ورق هاي استيل تاثيرگذار است.

4- مونتاژ مخزن

در اين مرحله براي جوشكاري از متدهاي خاص استفاده مي گردد كه با توجه به نوع ورق استيل و كاربرد آن انتخاب مي گردد.

5- پوليش مخزن

پوليش مخازن استيل جهت ايجاد ظاهري براق و زيبا و همچنين از بين بردن ناهمواري هاي ناشي از جوشكاري توسط دستگاه هاي پيشرفته انجام مي شود. 

قيمت مخازن استيل 


براي ارائه قيمت دقيق مخازن استيل لازم است فاكتورهايي بررسي شود من جمله ظرفيت مورد نياز، فشار كاري سيستم، نياز يا عدم نياز به ميكس سيال داخل مخزن، ارتفاع پايه ها، تعداد و سايز ورودي، تعداد و سايز خروجي و.. بررسي گردد. 

https://shirzadmachine.com/post/4/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%84


برچسب: ساخت مخازن استيل،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۱۱:۱۲:۰۳ توسط:geekgirl موضوع: نظرات (0)